May16

West Coast Country Festival Online Sessions - Until North

Online

West Coast Country Festival i samarbete med Ticketmaster kommer vid 5 lördagar i maj, juni och juli live-streama några av Sveriges främsta countryakter. Tillsammans med artisterna kommer vi leverera fantastiska musikupplevelser till countryfans som tyvärr inte kan se sina idoler på plats.

I dessa turbulenta tider vill vi kunna erbjuda svenska countryartister en plattform att nå ut till sina fans samtidigt som vi sprider festivalens namn. Vi vill kunna sprida bra musik, njutning och ett sammanhang till alla countryfantaster. Tillsammans med artisterna kommer vi livestreama 16 maj, 23 maj, 6 juni, 20 juni och 4 juli på Facebook. Spelningarna kommer vara live, nära och intima. Under spelningarna kommer tittarna ha möjligheterna att köpa en stödbiljett via Ticketmaster där majoriteten av intäkterna går direkt till musikerna.

Produktionsbolaget Dark Duck Studio ansvarar för livestreamen och bolaget All Guts Audio ansvarar för ljudbilden.

”Vi vill kunna ta artisterna så när sina fans det bara går i dessa oroliga och svåra tider. Även om vi aldrig kan ersätta “live-upplevelsen” kommer vi leverera en stream av absolut högsta kvalité. Det kommer vara så nära live man kan komma!” – Alexander Lönn Ardefelt / Grundare WCCF

Klara artister till WCCF Online Session # 1 Don Redmon Jimmy Marcus Sjöstrand Until North